Omvändelse till verkligheten

Ekofilosofen Lars Larsen (munkens) hemsida

Youtubefilmer och radioprogram om mig

Publicerad 2016-08-10 12:32:00 i Allmänt,

Min vän Mattia tipsade mig om följande lilla film om mig från vintern 2006/2007. Den är mycket lustig. Jag har inte vetat att den finns på youtube.
 
För dem som inte vet det finns det också en liten film på youtube om min aktion i pingstkyrkan i Jönköping vintern 2007/2008. Det jag ropar är: "Förbannad vare er västerländska levnadsstandard, den förtrycker de fattiga i världen! Förbannad vare er dubbelmoral, med ena handen hjälper ni dom fattiga, med andra handen utsuger ni tredje världen, genom er förbannade höga levnadsstandard! Förbannad vare ert horeri med staten, makten och rikedomen! Ni är skökan i uppenbarelseboken! Förbannad vare denna byggnad, den är byggd på de fattigas bekostnad!"
 
Jag skulle nog ha ropat något om miljön och djuren också om jag gjorde detta idag. Och jag skulle inte ha ropat det där om att pingstkyrkan var skökan i uppenbarelseboken (jag tror nog att hon tillhör den, men är inte den!), och så skulle jag inte ha förbannat kyrkobyggnaden. Men annars är jag stolt över denna aktion!
 
Här finns en youtubefilm med mig som sjunger psalmen "Livsflodens sång".
 
Här finns en youtubefilm med mig som sjunger psalmen "Fången"
 
Här finns en youtubefilm med mig som sjunger min tonsättning av Walter Dan Axelssons sång "Mitt land är kusten med gamla byar". 
 
Här är mitt tjugominutersföredrag i Uppsala om "Vandrarprästen" David Petander, i tre delar:
 
         -Del 1
 
         -Del 2
 
         -Del 3
 
 
Det finns ett radioprogram som behandlar bl.a. mig, här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars William Larsen

Född 1984 i Finland, norrman, bor i Stockholm, poet, ekoteolog och ekofilosof (dock inte en akademisk sådan) kallas även ”Munken”, själv kallar han sig "Skogsmannen Snigelson” p.g.a. vissa starka band till naturen och djuren, grundlagda bl.a. genom många års hemlöshet som boende i tält, kåta och hydda i Flaten naturreservat och Nackareservatet. Debuterade som poet 2007 med "Över floden mig" på eget förlag, har också gett ut ett ekoteologiskt verk, "Djurisk teologi. Paradisets återkomst" på Titel förlag 2010. Har gett ut diktsamlingen "Naturens återkomst" på Fri Press förlag 2018 tillsammans med Titti, sin flickvän. Lars är städare och byggmålare till yrket, "bor" hos Titti i Stockholm centrum (fast hans egentliga bostad är en liten hydda/håla i Nackareservatet. Han bor inte officiellt hos Titti. Han har bott i hyddan/hålan på heltid under många år som hemlös).

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela