Omvändelse till verkligheten

Ekofilosofen Lars Larsen (munkens) hemsida

Mina diktsamlingar

Publicerad 2016-08-10 13:21:00 i Allmänt,

(Alla skrifter jag länkar till här är gratis att läsa, om inte annat nämns. De flesta kan läsas på Internet Archive, direkt, utan att laddas ner (uppe på sidan). Dock, flera kan läsas också som nerladdningsbara Wordfiler eller PDF-filer, det är bara att kolla under "Download options" till höger, om du tycker det är klumpigt att läsa texten där uppe direkt utan nerladdning. Observera att när man läser texterna där uppe utan nerladdning, börjar texten ibland ett stycke in i boken, du måste bläddra till början om du vill läsa från början. Jag har inte lyckats korrigera detta).
 
 Vissa skrifter existerar också som bloggar/blogginlägg)
 
(De flesta av skrifterna kan läsas på Internet Archive, och när du kommer till texten där, ska du bara trycka på förstoringsglaset till höger om texten, det står "Search inside" när du trycker på den, och då kan du förstora texten så att den går att läsa)
 
(Jag vill inte ha copyright på någon av dessa skrifter, vare sig manuskript, e-böcker eller pappersböcker. Allt som jag författat tillhör "Public Domain", och får fritt citeras, kopieras och spridas)
 
 
 
Samlade dikter och sånger, del 1, finns att läsa här.
 
Samlade dikter och sånger, II, finnas att läsa här.
 
Samlade dikter III, finns att läsa här.
 
Diktsamlingen "Över floden mig", 2007, utgiven på eget förlag i pappersform, finns att läsa på denna sida.
 
Diktsamlingen: "Trädet" 2007, finns att läsa här,
 
Diktsamlingen "Nationalromantiska sånger till Sverige", 2007, finns att läsa här .
 
"Kristna dikter och psalmer", 2007, kan läsas här.
 
"Sånt där. Mina humordikter" 2007-2008, kan läsas här.
 
Diktsamlingen "Gråt", 2007/2015, finns att läsa  här.
 
Diktsamlingen "Morgondrömmar" 2014, handskriven minidiktsamling, finns att läsa här.
 
Diktsamlingen "Det som lever i skymning. Utvalda dikter och sånger 2005-2017" (2017), som finns att läsa på denna sida.(visningen av texten på Internet Archive börjar mitt i, du kan bläddra till bokens början)
 
 
Mina minidiktsamlingar 2010-2011:
 
"Naturuppståndelsens visor", som finns att läsa här. 
 
"Silverskeppet. Ljusa elegier till avsked", som finns att läsa här
 
"Dödens ocean", som finns att läsa här. 
 
"Yeschua", som finns att läsa här
 
"Yeschuas comeback", som finns att läsa här. 
 
"Balalaiku. Dikter", som finns att läsa här
 
"Fem Versberättelser", som finns att läsa här.
 
"Andevärldens sång", som finns att läsa här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars William Larsen

Jag är 33, poet och ekofilosof (dock inte akademisk sådan). Kallar mig även "Skogsmannen Snigelson", eftersom jag sover en del i skogen i en grotta och en liten hydda/håla, och känner mig lite som en naturens och djurens son, både stora och små djur. Jag är städare och byggmålare till yrket, studerar halvtid vid vuxengymnasiet Komvux för tillfället. Jag bor hos min flickvän Titti Spaltro i Stockholm centrum (fast min egentliga bostad är en liten hydda/håla i Nackareservatet. Jag bor inte officiellt hos Titti. Jag har bott i hyddan/hålan på heltid under många år som hemlös). Jag är också miljöaktivist, är med i Greenpeace som volontär. Intresserad av naturen, djuren och de fattiga, av vilda ursprungsbefolkningar, anarkoprimitivism, klimatet, oljetoppen, naturmystik, humanekologi, djupekologi, självförsörjning, ekologiskt hållbar livsstil, mänsklighetens, planetens och andra arters överlevnad i framtiden. Man når mig på: naturensbarn(at)yahoo.com, samt i kommentarfältet på bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela