Omvändelse till verkligheten

Ekofilosofen Lars Larsen (munkens) hemsida

Youtubefilmer och radioprogram om mig

Publicerad 2016-08-10 12:32:00 i Allmänt,

Min vän Mattia tipsade mig om följande lilla film om mig från vintern 2006/2007. Den är mycket lustig. Jag har inte vetat att den finns på youtube.
 
För dem som inte vet det finns det också en liten film på youtube om min aktion i pingstkyrkan i Jönköping vintern 2007/2008. Det jag ropar är: "Förbannad vare er västerländska levnadsstandard, den förtrycker de fattiga i världen! Förbannad vare er dubbelmoral, med ena handen hjälper ni dom fattiga, med andra handen utsuger ni tredje världen, genom er förbannade höga levnadsstandard! Förbannad vare ert horeri med staten, makten och rikedomen! Ni är skökan i uppenbarelseboken! Förbannad vare denna byggnad, den är byggd på de fattigas bekostnad!"
 
Jag skulle nog ha ropat något om miljön och djuren också om jag gjorde detta idag. Och jag skulle inte ha ropat det där om att pingstkyrkan var skökan i uppenbarelseboken (jag tror nog att hon tillhör den, men är inte den!), och så skulle jag inte ha förbannat kyrkobyggnaden. Men annars är jag stolt över denna aktion!
 
Här finns en liten filmsnutt (rolla ner sidan, till filmen med "Ve de som är rika på) som min vän filmaren Antonie Grahamsdaughter har gjort, om min aktion i Filadelfiakyrkan i Februari 2008.
 
Här finns en youtubefilm med mig som sjunger psalmen "Livsflodens sång".
 
Här finns en youtubefilm med mig som sjunger psalmen "Fången"
 
Det finns ett radioprogram som behandlar bl.a. mig, här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars William Larsen

Jag är 33, poet och ekofilosof (dock inte akademisk sådan). Kallar mig även "Skogsmannen Snigelson", eftersom jag sover en del i skogen i en grotta och en liten hydda/håla, och känner mig lite som en naturens och djurens son, både stora och små djur. Jag är städare och byggmålare till yrket, studerar halvtid vid vuxengymnasiet Komvux för tillfället. Jag bor hos min flickvän Titti Spaltro i Stockholm centrum (fast min egentliga bostad är en liten hydda/håla i Nackareservatet. Jag bor inte officiellt hos Titti. Jag har bott i hyddan/hålan på heltid under många år som hemlös). Jag är också miljöaktivist, är med i Greenpeace som volontär. Intresserad av naturen, djuren och de fattiga, av vilda ursprungsbefolkningar, anarkoprimitivism, klimatet, oljetoppen, naturmystik, humanekologi, djupekologi, självförsörjning, ekologiskt hållbar livsstil, mänsklighetens, planetens och andra arters överlevnad i framtiden. Man når mig på: naturensbarn(at)yahoo.com, samt i kommentarfältet på bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela