Omvändelse till verkligheten

Ekofilosofen Lars Larsen (munkens) hemsida

Mina utgivna skrifter (på nätet och i böcker)

Publicerad 2016-08-10 12:27:00 i Allmänt,

Tidskriften "Gud och intet mer", nr. 1-4, 2005-2006
 
Tidskriften "Livets andetag", nr. 1, 2006
 
Tidskriften "Delta", nr. 1-4, 2007
 
Tidskriften "Sela", nr.1, 2007
 
Diktsamlingen "Över floden mig", 2007
 
Boken "Djurisk teologi. Paradisets återkomst", 2010 (jag har tagit avstånd från det religiösa innehållet i boken (jag har blivit ateist), däremot står jag för kärnan, djurismen, avklädd på sitt religiösa innehåll)
 
Mitt ekofilosofiska verk "Åter till det vilda. En uppgörelse med civilisationen" (2017), som finns att läsa via denna sida. Den är även utgiven som e-bok på Amazon, här kan ni köpa den och se en preview.
 
Diktsamlingen "Det som lever i skymning. Utvalda dikter och sånger 2005-2017" (2017), som finns att läsa via denna sida
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars William Larsen

Jag är 33, poet och ekofilosof (dock inte akademisk sådan). Kallar mig även "Skogsmannen Snigelson", eftersom jag sover en del i skogen i en grotta och en liten hydda/håla, och känner mig lite som en naturens och djurens son, både stora och små djur. Jag är städare och byggmålare till yrket, studerar halvtid vid vuxengymnasiet Komvux för tillfället. Jag bor hos min flickvän Titti Spaltro i Stockholm centrum (fast min egentliga bostad är en liten hydda/håla i Nackareservatet. Jag bor inte officiellt hos Titti. Jag har bott i hyddan/hålan på heltid under många år som hemlös). Jag är också miljöaktivist, är med i Greenpeace som volontär. Intresserad av naturen, djuren och de fattiga, av vilda ursprungsbefolkningar, anarkoprimitivism, klimatet, oljetoppen, naturmystik, humanekologi, djupekologi, självförsörjning, ekologiskt hållbar livsstil, mänsklighetens, planetens och andra arters överlevnad i framtiden. Man når mig på: naturensbarn(at)yahoo.com, samt i kommentarfältet på bloggen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela