Omvändelse till verkligheten

Ekofilosofen Lars Larsen (munkens) hemsida

Mina viktigaste skrifter

Publicerad 2016-08-23 18:52:00 i Allmänt,

(Alla skrifter här går att läsa gratis på Internet Archive, (världens största bibliotek med 15 millioner gratis nerladdbara böcker), om det av någon anledning inte går att läsa dem i den stora svarta rutan där uppe (på Internet Archive), kan de läsas också som nerladdningsbara PDF-filer, det är bara att kolla under "Download options" nere till höger, och trycka på "PDF". Om du vill läsa texten där uppe i stora svarta rutan, ska du bara trycka på förstoringsglaset till höger om texten, det står "Search inside" när du trycker på den, och då kan du förstora texten så att den går att läsa. I vissa lænder ær førstoringsfunktionen nere till høger)
 
(Jag vill inte ha copyright på någon av dessa skrifter. Allt som jag författat tillhör "Public Domain", och får fritt citeras, kopieras och spridas)
 
* * *
 
 
Mitt "Testamente" inför mitt "försvinnande" till en undergroundexistens: Delta.Tidskrift för litteratur och återknytning till naturen, nr. 3, 2018, kan läsas här.
 
 
Filosofiska skrifter:
 
Mitt ekofilosofiska verk "Åter till det vilda. En uppgörelse med civilisationen" (2017), finns att läsa här. En engelsk version av boken, "Reclaiming our wild origins. A radical critique of civilization", kan läsas här. Det här är min viktigaste bok och mitt ekofilosofiska huvudverk.
 
 
"Djurismen. Del 1: Essäer från Wildmanbloggen", 2018, en ekofilosofisk skrift, kan läsas här
 
 
"Djurismen. Del 2: Essäer från "För naturens skull-bloggen", 2018, en ekofilosofisk skrift, kan läsas här
 
 
"Paradisisk mikrolivsfilosofi", 2018, en naturfilosofisk skrift med naturmystiska, naturromantiska drag, kan läsas här
 
 
"Dödens väsen. En tanatologi (lära om döden), 2018, en ekofilosofisk och teologisk skrift, kan läsas här.
 
 
"Paradisisk arbetsfilosofi", 2018, en skrift om arbetets filosofi, kan läsas här.
 
 
"Paradiset. En bok om himlen", 2018, en ekofilosofisk skrift om naturens paradis, både det jordiska och det himmelska, kan läsas här.
 
 
 "En ateists tolkning av Jesu återkomst", 2018, en ekofilosofisk och ekoteologisk skrift, kan läsas här.
 
 
 
 
Teologiska skrifter:
 
 
Den djurteologiska skriften "Animal Coeleste. En kerubteologi", 2018, kan läsas här.
 
 
 "Något om sadhun, helgon och heliga dårar", 2018, en teologisk skrift, kan läsas här.
 
 
Boken "Djurisk teologi. Paradisets återkomst", 2010 finns att läsa här (tryck på PDF under Download Options). Man kan även beställa pappersboken av mig, meddela mig om du vill ha den på naturensbarn(at)yahoo.com, den kostar 100 kronor, och pengarna kan sättas på min förläggare Mats Barrdunges kontonummer: 11973131021. (Nordea). Det här är mitt ekoteologiska huvudverk.
 
 
 
 
Skönlitterära skrifter:
 
Diktsamlingen "Naturens återkomst" (Förlag: Fri Press, 2018) tillsammans med flickvännen Titti Spaltro. Kan köpas här, där också diktsamlingen presenteras.
 
 
 
 
Politiskt-samhällsfilosofiska skrifter:
 
Civilisationens kollaps (2018) kan läsas här.
 
 
 
 
Psykiatriska skrifter:
 
Mitt antipsykiatriska verk "För mentalpatienters mänskliga rättigheter", 2018, finns att läsa här.
 
 
 
_ _ _ _
 
För ett fullständigt arkiv av mina skrifter samt bibliografi, se här.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lars William Larsen

Född 1984 i Finland, norrman, bor i Stockholm, poet, ekoteolog och ekofilosof (dock inte en akademisk sådan) kallas även ”Munken”, själv kallar han sig "Skogsmannen Snigelson” p.g.a. vissa starka band till naturen och djuren, grundlagda bl.a. genom många års hemlöshet som boende i tält, kåta och hydda i Flaten naturreservat och Nackareservatet. Debuterade som poet 2007 med "Över floden mig" på eget förlag, har också gett ut ett ekoteologiskt verk, "Djurisk teologi. Paradisets återkomst" på Titel förlag 2010. Har gett ut diktsamlingen "Naturens återkomst" på Fri Press förlag 2018 tillsammans med Titti, sin flickvän. Lars är städare och byggmålare till yrket, "bor" hos Titti i Stockholm centrum (fast hans egentliga bostad är en liten hydda/håla i Nackareservatet. Han bor inte officiellt hos Titti. Han har bott i hyddan/hålan på heltid under många år som hemlös).

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela